3/03/2017

Терапия HIFU спасява от ненужна смърт, увреждания и безброй страдания


Високоинтензивният фокусиран ултразвук, наричан кратко HIFU, би могъл да обърне посоката на лечение при много заболявания, явявайки се като алтернатива на хирургичната интервенция и лъчетерапията.

Ултразвукът е механична сила. В действителност това е сила, която действа върху една тъкан с напречно движение. Може да бъде регулирана, като променяме интензитета, честотата, времетраенето, импулсите на ултразвука и да създадем всичко, което пожелаем… И също така, тази сила може да унищожава патологичните клетки, да облекчава болката и да лекува!

ЛИНК КЪМ НОВИЯ НИ БЛОГ
Приложението на ултразвука е подобно на начина, по който използваме една лупа, за да концентрираме слънчевата светлина върху определена точка.

Развитието на технологиите в медицината все повече се концентират върху по-малко инвазивните терапии. А когато става въпрос за неинвазивна хирургия, ултразвукът заема първото място!

Ултразвукът се състои от акустични вълни. Ако увеличим интензитета и налягането на вълните, можем да постигнем биологични ефекти върху тъканите!

Терапия HIFU спасява от ненужна смърт, увреждания и безброй страдания!

Терапия HIFU в България
Ден след ден, терапия HIFU се прилага във все повече страни по света, за да удължи и подобри качеството на живот на милиони болни, страдащи от тежки заболявания!

Терапия  HIFU спира болката във възможно най-краткия срок!

Терапия HIFU активира имунната система и това предотвратява развитието на евентуално нови патологични образувания!

Терапия HIFU няма странични ефекти!

Ние ще бъдем винаги на разположение, за да ви информираме за всяка новост и да отговаряме на вашите въпроси!

Благодарим ви, че бяхте с нас! Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си! Може би ще ви бъде интересно да прочетете също:

No comments:

Post a Comment